NUMMELAN VPK
AKTIIVISTA PALO- JA PELASTUSTOIMINTAA VUODESTA 1928
.

OSASTOT

.

Nummelan VPK tarjoaa harrastus- ja operatiivista toimintaa koko perheelle, aina 8-vuotiaista lapsista vaariin saakka. Jokainen osasto toimii itsenäisenä osastonaan, josta vastaa osastonjohtaja. Sivuillamme on omat sivut kullekin osastolle, käy tutustumassa ja liity rohkeasti mukaan. Nähdään paloasemalla!

.

HÄLYTYSOSASTO

Operatiivinen toiminta kulminoituu tietysti osaavaan ja koulutettuun miehistöön. Vuosittain osallistumme lähes sataan hälytystehtävään Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen tukena. Teemme myös paljon muuta.

Lue lisää miehistön toiminnasta.


NUORISO-OSASTO

Nuoriso-osaston toimintaan osallistuu 8-17-vuotiaita tyttöjä ja poikia kokeneiden kouluttajien ohjauksessa. Nuoriso-osastotoiminta opettaa terveitä arvoja ja antaa täyden repullisen eväitä tulevaisuuteen. Eikä pidä unohtaa uusia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia, joita tarjotaan niin harjoituksissa, leireillä, kilpailuissa, vapaa-ajantapahtumissa kuin tutustumiskäynneilläkin. Nuoriso-osasto tarjoaa ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja jopa elinikäisiä ystäviä. Oletko sinä valmis uuteen harrastukseen?

Tutustu junnujen toimintaan!


NAISOSASTO

Naiset ovat perinteisesti vastanneet ravintohuoltotoiminnoista ja tuonut naisellisen lisän toimintaan. Maailman muuttuessa, myös Naisosaston toiminta on muuttunut ja muuttumassa. Toiminta on ns. murroksessa, haluaisitko sinä olla mukana vaikuttamassa?

Lue lisää naisten toiminnasta!


VETERAANIKERHO

Meidän Kulmakivet! Meillä on erittäin kunnioitettava joukko varttuneita jäseniä, jotka ovat pitkän historian aikana tehneet Nummelan VPK:sta tiiviin yhteisön, jota nykyiset aktiivit jatkavat. Harrastus jatkuu ja jatkuu...

Lue lisää veteraanien toiminnasta!


.
.
.